Over Mag het op Tafel

Wat doe ik

Ik wil dat professionals zich krachtig en verbonden voelen en dat teams leren gebruik te maken van de wijsheid die er al is. Ik stap in het proces van jouw ontwikkeling. Dat betekent dat we samen oplopen, maar ook even halt houden en de tijd nemen om te verkennen, te twijfelen, te spelen, te zoeken, en: te vinden. Je komt dichterbij je gevoel te staan en  leert taal te geven aan innerlijke en fysieke waarnemingen. Hierdoor krijg je  meer vertrouwen en weet je wat je te doen staat

Begeleiding voor Verandering en Groei

01.

Over mijn begeleidingspraktijk

In mijn eigen begeleidingspraktijk organiseer ik trajecten voor individuen en teams. Hierbij probeer ik de onderstroom op tafel te krijgen voor verandering en groei.

02.

Ontdekken van kwetsbaarheden en krachten

Ik help je om je kwetsbaarheden en krachten in beeld te krijgen. Dit leidt tot nieuwe inzichten en energie voor verandering.

03.

Coaching en supervisie

Als onafhankelijke gesprekspartner loop ik met je mee en bied ik nieuwe perspectieven aan. Zo kun jij weer groeien en ontwikkelen.

04.

Sparren met een onafhankelijke ander

Het sparren met mij als onafhankelijke ander geeft vaak nieuwe energie. Cliënten vertellen dat ze na elk gesprek weer weggaan met frisse inzichten.

05.

Begeleiding van teams en organisaties

Tijdens verandertrajecten begeleid ik teams en organisaties. Samen ontdekken we patronen en verkennen we nieuwe mogelijkheden.

06.

Van ervaren moeite naar lichtheid

Moeite uit eerdere verandertrajecten kan worden omgezet in lichtheid. Samen verkennen we nieuwe perspectieven en creëren we ruimte voor groei.

Interesse?

Plan een gratis intake gesprek

Scroll naar boven