Ervaringen

“Door de begeleiding van Martine heb ik geleerd dat de oplossing voor een probleem vaak diep in jezelf zit. Door haar manier van vragen stellen en het oprecht luisteren, zorgt ze ervoor dat je zaken op een andere manier gaat bekijken en zo tot je eigen oplossing komt.”
“Zo blij dat Martine mijn coach werd! ze luistert en hoort ├ęcht.”
“Erkenning speelde een belangrijke rol in ons succes. Wat  Martine doet heeft impact.”
“ik heb ook kennis mogen maken met de kwaliteiten van Martine als coach. Wat heel snel duidelijk wordt, is dat Martine goed kan peilen wat er speelt op diepere lagen van de gecoachte. Door de juiste vragen, stiltes en opmerkingen wordt deze geprikkeld en uitgedaagd om naar zichzelf te kijken en de vaste waarden die worden gehanteerd voor het eigen handelen, opnieuw te bekijken en regelmatig te herijken. Ze verstaat de kunst om die diepere, vaak kwetsbare lagen aan te boren en daarin door te dringen zonder deze te beschadigen.”
“Ik had dit echt nodig: iemand die met me meedenkt, me uitdaagt en nieuwe perspectieven geeft. Martine is naast me gaan staan in een moeilijke tijd, maar door haar vragen werd ik uitgedaagd breder en ruimer te kijken naar wat er gebeurde. Ik ben er zeker sterker en vooral  wijzer uitgekomen. Martine is een fijne coach die respectvol met je omgaat.”
“Dit traject heeft me geholpen overzicht en inzicht te krijgen in waar we als team stonden en hoe we ons tot elkaar verhouden. Niet altijd makkelijk, maar het leverde veel herwonnen inzichten en nieuwe mogelijkheden! Een vervolg is in de maak, ik kan niet wachten…”
“Een avontuur vol inzichten, zo heb ik de supervisie met Martine ervaren. Een traject waarbij er op creatieve wijze wordt samengewerkt en je als geheel mens gezien en gehoord wordt. Er wordt ruimte gemaakt om nader stil te staan bij zaken die om verheldering en verdieping vragen en er wordt doorgepakt wanneer er nog doelen te behalen zijn. Kortom, een traject waarbij je zelf hard aan het werk wordt gezet met zorgvuldige begeleiding rondom.”
“Martine is een enthousiaste supervisor, die passend begeleid met een creatieve tint en respect voor eigenheid van de supervisant. Denkt graag met je mee om tot goede oplossingen te komen.”
“Je leerde me  trots op mezelf te zijn. Niet door mij te vertellen wat ik allemaal kan en in huis heb, maar door mij, vanuit mijn eigen normen en waarden, na te laten denken over mijn eigenschappen. Ik ontdekte hoe ik mijzelf kon spiegelen aan anderen, wat mijn blik verbreedde. Ik leerde mezelf beter kennen en ik zag de schoonheid van eigenschappen die ik als vooraf negatief betitelde, maar ook de valkuilen van mijn positieve eigenschappen. Hierdoor ben ik enorm gegroeid, zowel op de werkvloer als persoonlijk.”
“Martine luistert, ziet. En voelt wat nodig is. Onverwachte en betekenisvolle snaren worden geraakt. Ze is talig & vindingrijk in meerdere opzichten: ik ben op een kundige en ongedwongen manier ‘uitgenodigd’ mijn manier te vinden om te leren van mijn ervaringen. Op meerdere niveaus. En het is zo fijn dat de begeleiding in een sfeervolle en veilige setting plaatsvindt. Ben Martine dankbaar, echt rijker weggegaan.”
“Je hielp me iedere keer de dingen in een nieuw licht te plaatsen. Hierdoor werd ik steeds meer bewust van de  keuzes die ik maakte en sta ik nu sterker in wat ik doe. Soms leek het of we zomaar wat zaten te praten, maar elke keer ging ik toch weer naar huis met een nieuw en vaak verrassend inzicht. Je hebt me erg geholpen!”
“Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gezet om aan dit traject te beginnen. Martine heeft mij geholpen om op een andere manier naar dingen te kijken en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn (werk)geluk. Dankjewel Martine!”
“Door telkens weer verrassende vragen te stellen, kwam ik tot verrassende inzichten over mezelf. Martine luisterde goed en gaf soms ook even een zetje, zodat ik dingen echt anders ging doen.”
“Bij het vastlopen van mijn onderzoek had ik een coach nodig die me weer op de rit zette. Die daar waar ik in het  proces de kernpunten niet meer kon zien, de lijnen weer duidelijk  maakte. Martine kon met haar inzicht op wat er in het proces gebeurde weer helder maken waar mijn focus lag. Hierdoor kreeg ik handvatten om mijn onderzoek goed te verdiepen en mijn focus terug te vinden. Ze heeft me met een paar gesprekken, het klankbord wat ik op dat moment nodig had, net dat zetje gegeven waardoor ik weer samenhang in het geheel zag. Dank je wel Martine!”
“Niet eerder zo’n goede coach gezien in het onderwijs. En ik heb er veel gezien.”
Interesse?

Plan een gratis intake gesprek

Scroll naar boven